Moldoveancă din Germania: Dolofana de la Finanțe a luat și ultimii bănuți de la gura medicilor și profesorilor

Moldoveancă din Germania, Dolofana de la Finanțe a luat și ultimii bănuți de la gura medicilor și profesorilor, vocea din diaspora, natalia gavrilita guvernul sandu, alianta acum psrm, 

Moldoveanca stabilită în orașul german Hamburg, Minodora Prisacu, a venit cu un mesaj critic la adresa ministrei Finanțelor, Natalia Gavriliță, care a anunțat recent că Guvernul Sandu va interzice plata premiilor bănești pentru bugetari începând cu 01.01.2020.

“O mare parte din cetățenii RM sunt bugetari! Cu salarii mici, ce lucrează mai mult în beneficiul statului de cît a lor, cetățeni ce plătesc, cu soveste impozite și așteaptă cuminți, la sfîrșitul lunii să ridice un salariu mizer! Ce așteaptă miile de bugetari, pe lîngă salariu de nimic? Corect…Ceva premii, evident că nici acelea nu erau pînă la soare dar se mai alinau și ei… Acum, cei deștepți cu diplome de la Harvard și cu milioane în cont, li a luat și această mică bucurie”, a scris Minodora Prisacu pe facebook. 

“Dolofana de la Finanțe, care nu știu de unde naiba se consideră că reprezintă Diaspora, a luat și ultimii bănuți de la gura medicilor, profesorilor, economiștilor și de la ceilalți ce sărbătoreau ziua profesională, unde pe lîngă o floare li se dădea și 500 de lei…. Dacă ești așa deșteaptă, de ce vîri laba, acolo unde și așa e greu dar nu vii cu proiecte de legi și reforme concrete, de a micșora salariu la cei ce primesc cîte 20, 30, 50,000 de mii? Sau acolo nu ai voie? Acolo trebuie, nu diplome de la Harvard dar koaie…dar voi aveți doar ambiții de a fi șefi”, a adăugat moldoveanca din Germania. 

Minodora a mai întrebat-o pe Natalia Gavriliță: “Altceva te mai duce capul, de cît să mărești impozitul pe venit și să scoți scutirile personale? Hai, arată-i prostimei din Moldova, ce te-a mai învățat pe la Harvard!”.

Total
0
Shares
Total
0
Share