Social

Moldoveanul mort în tragedia din Italia a lăsat trei copii neajutorați! Rudele cer ajutor, cum poți să susții familia îndurerată?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printre victimele prăbușirii podului din orașul italian Genova a fost și un cetățean al Republicii Moldova. Tragedia din Italia a lăsat 3 copii din localitatea Taraclia, Căușeni fără tată.

Moldoveanul cu cetățenie română era șofer de TIR în Franța. Acesta era în tranzit prin Italia și din nefericire pentru el și familia sa, în momentul prăbușirii acelui pod, bărbatul se afla cu camionul pe el.

Acum, familia are nevoie de ajutor financiar pentru a întreține cei trei copii minori care au rămas fără orice sursă de venit. Rudele au deschis un cont bancar unde fiecare din noi poate dona pentru a ajuta această familie într-o perioadă atât de grea pentru ei, scrie ProTV.

Amintim că ieri, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a confirmat că un cetățean al Republicii Moldova, care deținea și cetățenie română a murit în tragedia din Italia. Bărbatul originar din Taraclia, raionul Căușeni era șofer de TIR.

loading...

Comments are closed.