Economie

Moldtelecom atenţionează cetățenii: Nu oferiţi nimănui datele cardului bancar!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldtelecom atenţionează despre o escrocherie ce se desfăşoară în mediul online. Consumatorii sunt îndemnați să nu accepte să participe în sondaje false organizate din numele companiei, deoarece riscă să fie furate datele cardului bancar ale acestora.

Potrivit companiei, escrocii informează printr-un mesaj că sunt unul dintre cei 100 de utilizatori aleşi să participe la un sondaj, iar în schimbul participării aceștia obţin cadou.
 
Pentru participare li se solicită să răspundă la câteva întrebări printre care ar putea fi întrebări care solicită completarea câmpurilor cu datele cardului bancar. Ca rezultat, escrocii intră în posesia datelor cu scopul de a extrage sume mai mari de bani sau de a face alte achitări online.
 
Toate concursurile, tombolele organizate de Moldtelecom, sunt publicate pe paginile oficiale pe reţelele de socializare şi pe website-ul companiei. „Pentru participarea în cadrul acestora sau în cadrul unor sondaje, Moldtelecom niciodată nu solicită informaţii cu privire la cadrul dvs. bancar”, se arată în mesajul companiei.
loading...

Comments are closed.