Economic

Moldtelecom confirmă statutul de lider pe piața de comunicații din Moldova! A înregistrat un remarcabil trend la venituri și abonați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prin performanțele excelente demonstrate, Moldtelecom își reconfirmă poziția de lider pe piața de telecomunicații din Moldova.

Moldtelecom continuă să înregistreze cel mai remarcabil trend de creştere atât la capitolul venituri, cât şi la numărul de abonaţi pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii din ţară, depășind, prin evoluția sa, ceilalți jucători ai pieței.

Mai mult decât atât, compania lansează în fiecare an noi soluţii inovative şi îmbunătăţește considerabil parametrii de calitate în prestarea serviciilor de Internet fix.

Acesta este rezultatul abordării unor strategii potrivite care au ca premisă crearea de oferte şi servicii cu maximum de beneficii pentru abonaţi. Ne-am propus ca Moldtelecom să devină soluţia numărul 1 pentru serviciile de telecomunicaţii prin oferirea unei experienţe incomparabile în utilizarea serviciilor, iar alegerea abonaţilor nu s-a lăsat aşteptată şi se reflectă în rezultatele obţinute.”, a spus directorul General al Moltdtelecom, Dan Mitriuc.

Moldtelecom este operatorul național de telecomunicații și totodată cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova. Aceasta a fost fondată la data de 1 aprilie 1993.

 

loading...

Comments are closed.