Alte știri

Moldtelecom vrea să reducă tarifele de Roaming pentru abonații săi! Se poartă negocieri cu operatorii din Romania

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldtelecom apreciază inițiativa interguvernamentală de eliminare a tarifelor de Roaming și o consideră un beneficiu important în îmbunătățirea experienței de comunicare a abonaților companiei.

La data de 1 decembrie 2018, Moldtelecom s-a conformat deciziei ANRCETI care a fost una obligatorie pentru toți operatorii și a oferit abonaților săi servicii de Roaming gratuit cu România. Totodata, Moldtelecom nu poartă răspundere pentru activitatea altor operatori pe piață cu privire la subiectul eliminarii tarifelor de Roaming, în special pentru ziua de 1 decembrie curent.

Toate deciziile pe subiectul eliminarii tarifelor de Roaming sunt luate la nivel interguvernamental de către agențiile care reglementează activitatea operatorilor de telecomunicații din ambele țări, ANRCETI în Moldova şi ANCOM în Romania.

Moldtelecom susține proiectul și crede că în scurt timp cetățenii ambelor țări se vor putea bucura de eliminarea totală a tarifelor de Roaming pentru comunicare între România și Moldova.

Până la decizia finală pe acest subiect, Moldtelecom duce negocieri cu operatorii din Romania în direcția diminuarii tarifelor de Roaming pentru abonații săi. Din 1 ianuarie Moldtelecom va anunța tarife noi reduse.

loading...

Comments are closed.