Moment emoţionant în tenisul mondial: Andy Murray a jucat ultimul meci al carierei la Australian Open!

Emoţionant şi glorios, Andy Murray a jucat ultimul meci al carierei la Australian Open, tenis wta, simona halep, sport moldova, roger federer, totul s-a încheiat cu o înfrângere, 
 

Andy Murray şi-a luat adio de la Australian Open după ce a pierdut în turul 1 partida cu Roberto Bautista Agut, cu 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 6-1. Scoţianul a jucat într-un meci memorabil, care a durat mai bine de 4 ore şi care probabil i-a definit întreaga carieră.

Andy Murray a avut parte de o arenă arhiplină la ceea ce avea să devină meciul de „adio”. La finalul jocului cu Roberto Bautista Agut, el a fost ovaţionat minute în şir. Normal, Murray a fost vizibil emoţionat, după un joc plin de emoţii, spectaculos, chiar dacă s-a încheiat cu o înfrângere.
 
„Este uimitor, meciul a fost OK. Mulţumesc tuturor celor care au venit în această seară şi m-au urmărit. Mi-a plăcut să joc, întotdeauna aici a fost un loc incredibil de a juca tenis. Este un loc grozav pentru am pune capăt carierei. În felicit pe Robert şi echipa lui. Nu ştiu dacă mai am altceva de spus, mulţumesc tuturor celor care au contribuit la cariera mea”, a declarat Murray
 
Înaintea turneului de Grand Slam de la Australian Open, Andy Murray a anunţat că intenţionează să se retragă după această competiţie din cauza unei leziuni cronice de şold.
 
Chinuit de dureri la şold şi pe parcursul acestei întâlniri, scoţianul a lăsat totuşi o portiţă deschisă, în tentativa de a reveni la un moment dat pe terenul de tenis: „Nu ştiu, poate ne vom vedea din nou, voi face tot ce este posibil să încerc. Trebuie să fac o operaţie mare dacă este să revin, dar voi încerca”.
Total
0
Shares
Total
0
Share