Politică

(Video) Moment emoționant la Nisporeni: Vlad Plahotniuc culege numai laude de la o fostă profesoară!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, s-a lansat în campania electorală în circumscripția nr. 17, Nisporeni, unde și-a prezentat activitățile întreprinse până în acest moment, dar și planurile care vrea să le îndeplinească ulterior, scrie ZUGO. 

În cadrul evenimentului, liderul formațiunii a fost susținut de cei prezenți, îndeosebi de o fostă profesoară al politicianului, care a ținut să-l laude pentru ceea ce face, menționând că niciodată nu a dezamăgit-o și că anii ce au trecut nu l-au schimbat.
 
„Pentru noi toți, astăzi este o zi deosebită, fiindcă ni s-a creat oportunitatea de a ne întâlni cu dnul Vlad Plahotniuc, candidatul nostru, iar semnificația pentru mine este dublă, pentru că am deosebita onoare de a vorbi despre „domnul Vlad-omul”, pe cale l-a cunoscut încă din anii ’80, pe când era elev la Școala Medie din Groziești, iar eu o tânără profesoară”, a spus Elena Dobzeu.
 
În timpul discursului, dascălul a povestit depre anii în care Vlad Plahotniuc era adolescent în devenire, iar, împreună, se întreceau la lectură. Profesoara a mai menționat că liderul formațiunii PDM este la fel – primul la toate, pentru că al doilea nu vrea să fie.
 
„Așa cum îl știu încă de pe atunci. O notă de patru primită o dată în semestru era o tragedie, așa a rămas și astăzi – omul lucrului bine făcut. N-am venit să îl laud că știu că nici nu-i place lauda. E adevărul pur și eu în fața dumneavoastră doar adevăr vorbesc”, a mai adăugat aceasta.
loading...

Comments are closed.