Social

Moment sfâșietor: O tânără bolnavă de cancer îi spune băiețelului ei că „mami o să moară”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Are 26 de ani, l-a crescut singură, iar acum e forțată să-i spună băiețelului său de șase ani că „mami o să moară”. Suferă de cancer în stadiu terminal, iar medicii au anunțat-o să se pregătească de ce e mai rău, căci nu mai are mult timp de trăit.

O formă agresivă de cancer a ținut-o prin spitale. Tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie încă de când era adolescentă, dar, în ciuda a două transplanturi de măduvă osoasă, cancerul foarte agresiv a devenit acum netratabil.
 
Nu știe cât mai are de trăit, dar doctorii i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău. Sfâșiată de durere, Naomi a decis că trebuie să-i spună chiar ea fiului ei de șase ani că „mami va muri”. Sora ei , respectiv mătușa în grijă căreia va rămâne băiețelul ei este distrusă, mai ales că toată lumea credea că pacienta va învinge, în final, boala, după toți anii în care a luptat să devină un om sănătos. „Am urmarit-o, am fost alături de ea și am văzut cât e de puternică. Refuz să cred că boala a învins”, a mărutrisit sora femeii.
 
Tot sora ei a povestit cum a reacționat nepoțelul său când mami i-a spus că va muri: „A fost foarte trist în ziua în care i-a spus. El a acceptat, însă, vestea. Cred că, într-un fel, pentru că a fost mereu cu ea la spital, știa că mami e bolnavă și ar putea-o pierde”.
 
Acum, tânăra mamă a lansat o strângere de fonduri pentru că vrea ca mormântul ei să aibă o piatră funerară la care fiul ei să vină să se reculeagă.
loading...

Comments are closed.