Social

Momentul când fumatul într-adevăr ucide. Un bărbat a fost omorât pentru că ar fi ,,împușcat” o țigară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis de prietenul său de pahar în urma unei certe, care a pornit de la un pachet de țigări. Cazul a avut loc în satul Caracușenii Vechi, raionul Briceni.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Oxana Todiriță, a declarat pentru CrimeMoldova că totul s-a întâmplat în dimineața zilei de marți, 9 ianuarie, în jurul orei 6:00.

„Bărbații activau în calitate de zilieri în nordul țării. În momentul crimei, cei doi se aflau într-o locuință închiriată. Aceștia erau beţi şi s-au luat la harţă. Victima a fost acuzată de suspect că i-a furat un pachet de țigări. Totul a degenerat într-o bătaie, iar învinuitul l-ar fi lovit cu o coadă de sapă pe diferite părți ale corpului”, a spus Todiriță.

În urma celor întâmplate, suspectul a chemat ambulanța, însă, din cauza leziunilor primite, victima a decedat până la venirea medicilor.

Bănuitul, în vârstă de 30 de ani, este originar din Glodeni, iar victima este din municipiul Soroca.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal pentru vătămare corporală gravă soldată cu deces. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta şi-a recunoscut vina şi riscă până la 15 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.