Actualitate

Monitorizarea persoanelor care se află în autoizolare ar putea fi făcută prin intermediul unei aplicații mobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Persoanele care se află în regim de autoizolare ar putea fi monitorizate prin intermediul unei aplicații mobile. Anunțul a fost făcut la ședința de astăzi, 12 august, a membrilor grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19, informează TV8

În acest sens, s-a discutat despre revizuirea metodelor de monitorizare, s-a menționat inclusiv și digitalizarea procesului de control a persoanelor aflate în autoizolare.

Discuțiile au avut loc în cadrul ședinței de lucru a grupului intersectorial de gestionare și control a pandemiei de COVID-19.

În cadrul ședinței a fost discutată și analizată situația epidemiologică de COVID-19 și procesul de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național, cât și la nivel de instituții publice, dar și problema creșterii numărului de persoane care vin în țară și monitorizarea persoanelor care se află în regim de autoizolare.

Grupul de lucru urmează să se întrunească săptămânal, pentru a stabili acțiunile care necesită a fi întreprinse pentru gestionarea eficientă a pandemiei de COVID-19.

Citește și: Sectorul agricol din țara noastră va beneficia în continuare de suportul FAO

loading...

Comments are closed.