Alte știri

Moscova va deschide centre de vaccinare împotriva COVID-19 pe 5 decembrie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moscova va deschide noile sale centre de vaccinare împotriva maladiei COVID-19 sâmbătă, 5 decembrie, iar primele persoane care vor fi inoculate vor fi profesorii, medicii şi angajaţii din sectoarele sociale, a anunţat joi primarul din capitala Rusiei, Serghei Sobianin, citat de Reuters.

Preşedintele Vladimir Putin a ordonat miercuri ca programul de vaccinare voluntară pe scară largă împotriva COVID-19 să înceapă săptămâna viitoare în întreaga Rusie, spunând că profesorii şi medicii ar trebui să fie primele categorii profesionale care vor primi vaccinul Sputnik-V.

Locuitorii din Moscova vor putea să se înregistreze pentru vaccinare utilizând o platformă online începând de vineri, a precizat primarul Serghei Sobianin într-o declaraţie publicată pe site-ul său.

Rusia, care a evitat să impună măsuri specifice unui lockdown strict, a raportat joi un nou record de infectări zilnice – 28.145 – cu noul coronavirus, dintre care 7.750 de cazuri au fost raportate în Moscova.

Sursa: Agerpres

Citește și: Marea Britanie este prima țară din lume care aprobă folosirea vaccinului Pfizer/BioNTech. Vaccinarea ar putea începe în câteva zile

loading...

Comments are closed.