Alte știri

Motivele pentru care PDM și-a retras moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

PDM retrage moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, dar nu renunţă la ideea demiterii acestuia, pe care îl consideră cel mai slab de la independenţa Republicii Moldova.

Fracţiunea PDM a decis astăzi retragerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului Maia Sandu, pentru a debloca activitatea parlamentului. Deşi moţiunea de cenzură a fost înaintată de deputaţii democraţi acum 3 săptămâni, până în prezent executivul nu a prezentat nici un raport în parlament, aşa cum prevede legislaţia.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totodată, deputatul Andrian Candu a precizat că aceasta nu înseamnă că PDM renunţă la ideea demiterii acestui guvern pe care îl consideră cel mai slab de la independenţa Republicii Moldova.

„PDM va susţine orice propunere privind demisia guvernului Maia Sandu pentru lipsă de profesionalism, de eficienţă, lipsă de rezultate în beneficiul cetăţenilor ţării. Acest guvern nu-şi merită în această componenţă şi cu această conducere rolul de guvern şi de guvernare în Republica Moldova”, a conchis deputatul Andrian Candu.

 

loading...

Comments are closed.