Alte știri

Motivul incredibil pentru care câteva mașini de taxi au blocat ieri circulația unui microbuz de pe ruta Chișinău-Răzeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câțiva șoferi de taxi, au blocat intenționat și cu rea voință traseul microbusului de rută regulată cu pasageri care se deplasa regulamentar. Momentul ar fi indus panică în rândul pasagerilor care se aflau în microbuz.

Noi detalii despre incidentul care a avut loc ieri pe unul din traseele naționale când câteva mașini de taxi au blocat un microbuz de rută plin cu pasageri:

Din cauza protestelor și absenței microbuzului de pe ruta Chișinău-Răzeni, mai mulți pasageri ar fi solicitat serviciile de taxi pentru a ajunge la destinațiile dorite. În momentul când mașinele de taxi ar fi venit la destinație, la autogară s-a apropiat și microbuzul de pe rută care ar fi venit după ce protestul s-a sfârșit. Atunci călătorii ar fi renunțat la taxi și au urcat în microbuzele de rută, aceasta enervând taxiștii care au încercat să blocheze deplasarea microbuzului.” a povestit unul din pasagerii microbuzului.
Deocamdată nu se știe dacă taxiștii ar fi blocat microbuzul pentru a cere despăgubiri de la șoferul acestuia sau de la pasagerii care și-au anulat comanda.

Amintim că ieri seara au apărut imagini video cu incidentul de pe traseul Chișinău-Răzeni în care este redată panica pasagerilor cauzată de intenția mai multor mașini de taxi de a bloca microbuzul de pe rută să-și urmeze deplasarea.

loading...

Comments are closed.