Externe

Motivul șocant pentru care un elev nu și-a omorât cu cruzime toți colegii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elevul de liceu Dimitrios Pagourtzis, de 17 ani, a fost acuzat de uciderea a 10 persoane în urma unui atac armat care a avut loc vineri la un liceu din orașul texan Santa Fe.

Atacatorul a declarat poliției că a permis câtorva elevi să rămână în viață „ca să spună mai departe” povestea masacrului, potrivit BBC.

Dimitrios Pagourtzis a apelat la dreptul de a păstra tăcerea cu privire la acuzația de „ucidere prin împușcare a mai multor persoane„.

Îmbrăcat cu un pardesiu lung negru, sub care ascundea o puşcă şi un pistol, arme ce aparţineau tatălui său, Dimitrios Pagourtzis a intrat într-o sală de clasă vineri, în jurul orei locale 08.00 (13.00 GMT), a strigat ‘Surpriză!’, după cum a povestit unul din cei prezenţi, şi a început să tragă.

Motivele care l-au împins pe tânărul Dimitrios Pagourtzis să comită masacrul rămân deocamdată necunoscute. Unii din colegii lui au vorbit despre un adolescent liniştit, dar destul de singuratic.

Înainte să se predea, Dimitrios Pagourtzis a intrat într-un schimb de focuri și cu polițiștii veniți la fața locului.

10 persoane au murit în atacul de vineri la liceul din Santa Fe, din statul american Texas, fiind vorba despre nouă elevi şi un profesor. Printre răniţi se află şi doi poliţişti.

Poliţia a comunicat că a găsit dispozitive explozibile în liceul din Santa Fe, în care Dimitrios Pagourtzis, elev al instituţiei de învăţământ, a ucis mai multe persoane.

 

loading...

Comments are closed.