Munca echipei lui Ilan Șor a fost apreciată înalt de către locuitorii Orheiului: “Am promis că vom reconstrui toate curțile, și iată că am finalizat acest proiect”

În cadrul întâlnirilor recente cu orheienii, autoritățile au primit un feedback pozitiv cu privire la progresele obținute în cadrul programului de modernizarea a curților blocurilor. Aceasta a fost lansată la inițiativa și cu suportul primarului de onoare Ilan Șor.

Eforturile depuse de echipa politicianului, în acest scop, au fost apreciate de către orheieni. Discuțiile au vizat și cea mai recentă curte modernizată de pe strada Vasile Lupu, care unește blocurile 155, 157, 159 și 161. De la asfaltarea căilor de acces și amenajarea spațiului comun – lucrările au fost făcute cu atenție și profesionalism, pentru a oferi confort deplin locuitorilor. Printre îmbunătățiri, se numără și construcția unui teren de joacă modern și instalarea mobilierului stradal.

“Este îmbucurător să vedem că eforturile noastre sunt apreciate pe merit. Scopul nostru principal – să creăm un mediu în care locuitorii să se simtă în siguranță și confort. Feedback-ul pozitiv pe care-l primim ne motivează să continuăm să lucrăm pentru binele orașului nostru. Vom continua realizarea proiectelor frumoase, imediat ce condițiile meteorologice ne vor permite”, a declarat primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu.

Una dintre problemele soluționate, datorită modernizării curților în municipiul Orhei, vizează confortul și siguranța în perioada rece a anului.

“Pe timp de ploaie și ninsoare, în curtea de pe strada Vasile Lupu nr. 155, 157, 159 și 161, ca și în majoritatea celor reabilitate, era o priveliște dezolantă. Oamenii erau nevoiți să meargă prin gropi, prin băltoace și noroi. Chiar și pentru șoferi era complicat să se deplaseze în aceste condiții. Ne bucurăm că am reușit să creăm un mediu sigur și confortabil pentru Dumneavoastră, în orice perioadă a anului”, a menționat viceprimarul și reprezentantul lui Ilan Șor în raionul Orhei, Cristina Cojocari.

Viceprimarul Valerian Cristea a apreciat înalt suportul constant al primarului de onoare Ilan Șor, acordat administrației municipiului în procesul de realizare a proiectelor de infrastructură.

“Rezultatele modernizări infrastructurii din în ultimii ani dau roade. Acestea au motivat oamenii de afaceri să investească în Orhei, inclusiv în imobiliare. Ați văzut câte blocuri frumoase au fost construite în ultimii ani? Condițiile bune de viață determină tot mai mulți oameni să se mute cu traiul la Orhei, iar pe orheieni îi motivează să nu plece din oraș. Au fost create noi întreprinderi, iar bugetul a fost majorat de patru ori. Cu toate acestea, nu ne-am fi descurcat fără ajutorul primarului de onoare Ilan Șor – principalul investitor al orașului nostru”, a subliniat Valerian Cristea.

La inaugurarea curții de pe strada Vasile Lupu cu numerele 155, 157, 159 și 161, Ilan Șor a vorbit entuziasmat despre realizările obținute în cadrul programului.

“Am promis că vom reconstrui toate curțile, și iată că am finalizat acest proiect. Îmi doream atunci ca, ieșind în curtea blocului, să vă bucurați, să zâmbiți, să aveți dispoziție bună, să spuneți că vreau să trăiesc ca acasă, în Orhei, dar nu ca în Europa, așa cum obișnuiesc mulți să spună în Moldova. Va promit că vom construi un oraș unde veți dori sa trăiți, dar nu să plecați”, a declarat atunci Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share