Municipiul Bălți așteaptă o modernizare totală a străzilor, spune Arina Corșicova

Arina Corșicova

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Corșicova, a vorbit despre un program de modernizare totală a drumurilor – atât a arterelor principale de transport, cât și a străzilor mici din cartiere.

Ea a promis că va începe implementarea acestui program important pentru municipiu împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa, imediat după ce va câștiga alegerile: al doilea tur de scrutin este programat pentru 19 noiembrie. 

Arina Corșicova a remarcat că nu este suficientă astuparea gropilor – este necesar de a schimba fundamental abordarea privind repararea drumurilor. Vorbim despre refacerea completă a carosabilului, utilizarea materialelor și tehnologiilor moderne.

“Știu că, de fiecare dată când ieșiți pe străzi, vă confruntați cu o problemă –  asfaltul uzat sau lipsa acestuia. Sunt catastrofal de puține drumuri reparate. Obiectivul echipei noastre este de a repara în totalitate nu doar autostrăzile principale, dar și străzile liniștite. Ne vom ocupa de fiecare metru pătrat”, a declarat Arina Korșicova.

Astfel, a remarcat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, va fi posibilă reducerea ratei accidentelor și creșterea confortului pe drumurile din municipiu: șoferii nu vor mai fi distrași de gropi, făcând manevre inutile. 

“Aceasta va reduce riscul de accidente și va face fiecare călătorie în Bălți sigură și confortabilă. Împreună, vom reuși să aducem drumurile în stare perfectă, și să facem municipiul mai confortabil pentru noi toți”, a declarat Arina Corșicova.

Ea a dat asigurări că, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, va reuși să transforme municipiul Bălți într-un oraș european modern, atractiv și confortabil pentru trai.

Total
0
Shares
Total
0
Share