Social

Municipiul Hâncești ar putea avea propria Grădină Botanică! Primarul Alexandru Botnari cere sfatul localnicilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Botnari, primarul municipiului Hâncești a propus locuitorilor orașului printr-o postare pe profilul său de Facebook ca parcul local să fie redenumit în „Grădina Botanică”.

În acest sens, primarul vorbește nu doar despre redenumire, dar și despre sădirea a noilor specii de plante. „Stimați Hânceșteni !!! Cum vă pare ideia , ca Parcul Orașului să-l denumim …Grădina Botanică….ca apoi să fie amenajat cu diferite specii de copaci , plante , flori…totodată să separăm pe sectoare care să facem separare și împărțirea pe instituții publice totodată famiilii din oraș ? Așteptăm sugestii a propunerii unor cetățeni din Hâncești !!!”, a scris Botnari în mesajul său către hânceșteni.

Inițiativa a fost susținută de mai mulți locuitori al municipiului. Aceștia au spus doar cuvinte de laudă la adresa primarului din partea Partidului Democrat din Moldova spunând că ideea cu Grădina Botanică este una din multe idei foarte bune și utile pentru dezvoltarea orașului propuse de primar în decursul activității sale.

loading...

Comments are closed.