Politic

Munteanu despre Năstase: Se pregătește pentru înfrângere!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o conferinţă de presă, azi, candidatul PL Valeriu Munteanu a declarat că duminică se va alege nu doar primarul Chişinăului, dar şi direcţia pe care o va lua Republica Moldova: UE sau Federaţia Rusă. Munteanu susţine că este unicul candidat care poate să facă din Chişinău o capitală europeană.

În acest sens el îi îndeamnă pe toţi chişinăuienii să iasă duminică la vot pentru a vota pentru o capitală europeană. „Lupta mea este în primul rând pentru un Chişinău european. Mulţi pretind acest lucru, dar eu sunt singurul candidat care ştie, vrea şi poate să transforme Chişinăul într-o capitală europeană. Ceilalţi candidaţi, din păcate, sunt europeni numai cu gura, nu şi cu fapta. În toate oraşele Europei există autonomie financiară. Taxele şi impozitele colectate din oraş trebuie să rămână în oraş, dar nu la discreţia Guvernului”, a declarat Munteanu.

Mai mult, liberalul e convins că duminică va avea loc o luptă grea, iar Andrei Năstase se pregătelte pentru înfrângere. „Duminică, dragii mei, avem o bătălie grea cu binomul Plahotniuc-Dodon. Eu merg neabătut înainte, în pofida sondajelor mincinoase. Domnul Năstase ştie că pierde în alegeri. Năstase şi oamenii lui au renunţat la luptă şi se pregătesc de înfrângere”, a mai spus Munteanu.

Amintim că, pe 20 mai, în Chişinău vor avea alegeri locale. Pentru funcţia de primar se bat 11 candidaţi.

loading...

Comments are closed.