Politic

Munteanu îi amintește lui Năstase că a fost într-o alianță cu Dodon și Usatîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului Liberal (PL) la Primăria Chișinău, Valeriu Munteanu, se arată indignat de faptul că liderul Partidului Platforma DA (PPDA), Andrei Năstase, îl atacă prin intermediul unor fruntași din PPDA că ar fi omul lui Plahotniuc. În acest sens, Munteanu îi amintește lui Năstase că anume el a fost într-o alianță cu Dodon și Usatîi în timp ce liberalii luptau pentru Unire.

„Domnule Andrei Năstase, așa cum a putut vedea toată lumea, până acum, în această campanie nu am atacat niciodată și în niciun fel candidații pro-europeni și anti Binom. Și dumneavoastră pretindeți că sunteți pro-european și luptați cu Binomul Plahotniuc-Dodon în această campanie. Dar dacă este așa și sunteți cinstit când spuneţi asta, de ce vă ascundeți în spatele unor apropiați de-ai dumneavoastră, care pun pe FB fotografii trucate în care mă declară omul Binomului și mă puneți în rând cu uneltele lui Plahotniuc?”, se întreabă Munteanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, liberalul îi provoacă pe candidatul platformist la un duel verbal unu la unu!

„Dacă sunteți bărbat, ieșiți în față şi spuneți-mi ce aveți cu mine, nu vă mai ascundeți după adresele de FB ale unor fruntași PPDA. Vreți să ne luptăm în fotografii și legături cu Binomul? Foarte bine. Eu sunt gata. Deocamdată, uitați o fotografie NETRUCATĂ”, spune Valeriu Munteanu.

igor dodon, andrei nastase, renato usatii, proteste anti PDM, anti Plahotniuc, jos guvernarea, pman 2015Totodată candidatul PL a venit cu „un sfat prietenesc” și l-a îndemnat pe candidatul Platformei DA (susținut de PLDM și PAS) să se oprească cu atacuri de tipul acesta.

loading...

Comments are closed.