Editoriale

Andrei Năstase, așa NU! Liderul Platformei DA trimite mesaje în privat tuturor celor care distribuie știrile pozitive despre dumnealui scrise de portalul Telegraph.md

Pinterest LinkedIn Tumblr

La televizor sau la întâlnire cu cetățenii, politicienii spun de fiecare dată că tot timpul lor îl dedică țării. Este cazul și președintelui Platformei DA, Andrei Năstase. Dumnealui, mai mult ca oricine vrea să convingă că nu are timp nici chiar pentru propia familie, deoarece este preocupat de problemele țării. Surpriză însă, Andrei Năstase trimite mesaje în privat tuturor utilizatorilor de facebook ce distribuie știri de pe portalul nostru, știri pozitive, apropo!

Un internaut ne-a trimis azi un mesaj precum că Telegraph Moldova ar fi un site toxic. Fără argumente, fără drept la replică, doar cu un screenshot în care se vede mesajul lui Andrei Năstase către acest internaut cu același mesaj practic și la fel fără nici un fel de argumentare.

Telegraph Moldova regretă atitudinea liderului PPDA, Andrei Năstase, față de presa liberă din Republica Moldova. Dumnealui, ca pretins politician pro-european, cunoaște că pluralismul de opinii și libera exprimare sunt valori de bază ale Uniunii Europene.

Mai mult, portalul nostru de știri a prezentat mereu într-o lumină pozitivă acțiunile Platformei DA și ale liderului acestui partid, Andrei Năstase. Desigur, pentru că Telegraph.md nu este un portal de buzunar, am criticat unii exponenți ai Platformei DA sau reprezentanți ai Jurnal TV, atunci când a fost cazul. Un caz recent fiind comentariul făcut de domnul Constantin Cheianu la adresa doamnei Maiei Sandu și alți colegi de breaslă, prin care credem că dumnealui a trecut linia roșie.

Ce ține de toxicitatea site-ului Telegraph.md, nu vrem să credem că Andrei Năstase a făcut referință la aceste articole:

Platforma DA își schimbă tactica, propune un referendum privitor la problema schimbării sistemului electoral

Platforma DA a lansat campania naţională „Un Milion de Mâini”

(live) Acțiune de protest pentru a cere anularea modificării actualului sistem electoral

A fost jefuită casa unui membru al partidului Platforma DA

Andrei Năstase a venit cu un mesaj de felicitare pentru profesori „Vă doresc multă sănătate, bucurii pentru realizările profesionale”

Andrei Năstase consideră că referendumul privind demiterea primarului general Dorin Chirtoacă este un exerciţiu propagandistic şi geopolitic

Trebuie să-i amintim domnului Andrei Năstase că Societatea Ziariștilor din România a condamnat atacul dumnealui asupra presei libere din Republica Moldova, calificând-o drept „un atac la adresa independenței presei și o formă de presiune menită să afecteze buna funcționare a instituțiilor mass-media”. Iar dacă presiunea politică și aceste atacuri ale domnului Năstase asupra Telegraph Moldova vor continua, noi ne vom rezerva dreptul să nu mai mediatizăm acțiunile politice ale Platformei DA și să ne adresăm cu o plângere instituțiilor Uniunii Europene acreditate în Republica Moldova.

 

loading...

Comments are closed.