Politic

Năstase despre refuzul lui Slusari de a publica raportul Kroll 2: Important că e pe mâini bune!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 2 iunie, Raportul Kroll 2 a ajuns în mâinile Comisiei de anchetă condusă de Alexandr Slusari, deputat din Platforma DA. Au trecut deja 24 de ore dar raportul rămâne secret pentru că aceștia refuză să publice documentul întocmit de firma americană, care a investigat furtul miliardului din fosta Bancă de Economii.

Vasile Năstase, fratele liderului Platformei DA, susține că decizia lui Slusari de a NU publica Raportul Kroll 2 este corectă. Acesta a scris pe facebook este important că documentul a ajuns pe mâini bune, așa că nu este obligatoriu să fie văzut de întreaga societate moldovenească.

Unii experți consideră că deputații refuză publicarea Raportului Kroll 2 din cauza că acolo s-ar regăsi mai multe nume de persoane conectate cu socialiștii, PAS și Platforma DA, iar publicarea acestor nume ar putea conduce la ruperea alianței dintre PSRM și ACUM. Ironia este că tot ei, politicienii din acest bloc politic, condus de Năstase și Maia Sandu, protestatu anterior ca raportul să fie făcut public IMEDIAT (vedeți video din 2017 mai jos). Acum că documentul a ajuns în mînile lor, ei refuză să-l publice.

 

loading...

Comments are closed.