Politic

Năstase: „Îi cer oficial președintei Maia Sandu să publice înregistrările care au fost făcute în cadrul consultărilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Vasile Năstase, solicită președintei Maia Sandu să publice înregistrările de la consultările de la Președinție de marți, 16 martie. În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, alesul poporului a venit cu această solicitare după ce moderatoarea emisiunii a întrebat ce alte nume au fost discutate ca fiind propuse la funcția de prim-ministru, în cadrul ultimelor consultări, scrie tv8.md

„Îi cer oficial președintei Maia Sandu să publice înregistrările care au fost făcute în cadrul consultărilor, pentru ca toată lumea să vadă, pentru că asta este un exercițiu democratic. Trebuie să vedem cu ce au venit fracțiunile. Lasă poporul să afle cine și ce a propus acolo, ce nume au fost vehiculate, ce soluții au fost date de către participanții la aceste discuții, la aceste consultări, ca să ne facem o imagine generală despre ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Vasile Năstase în platoul TV8.

Aminitim că marți, 16 martie, președinta Maia Sandu a organizat la Președinție consultări cu fracțiunile parlamentare. Ulterior, șefa statului a anunțat un nou candidat la funcția de prim-ministru. Este vorba despre Igor Grosu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Vineri, 19 martie, Curtea Constituțională urmează să se pronunțe dacă decretul semnat de Maia Sandu referitor la candidatura lui Igor Grosu ca șef al Executivului este constituțional.

Mai jos puteți urmări declarațiile invitaților la emisiunea „Politica Nataliei Morari”.

loading...

Comments are closed.