Politic

Năstase s-a răzgândit! Nu va mai participa la dezbaterea programată cu Ceban la Pro TV

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 24 mai, Ion Ceban urma să se întîlnească cu Andrei Năstase la o dezbateri în direct în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro TV. Această înțelegere s-a făcut între cei doi încă de duminică seara, imediat după ce s-au închis secțiile de votare în Capitală. Totuși această confruntare politică nu va mai avea loc.

Candidatul Platformei DA a anunțat azi că nu va fi prezent la dezbaterea programată, fără să explice din care motiv. Cei doi oponenți încă nu s-au întâlnit la nici o dezbatere electorală până acum. De cealaltă parte, candidatul Partidului Socialiștilor își exprimă regretul că oponentul său evită confruntarea directă. În acest sens, el a instalat un asemenea baner (mai jos) pe o stradă din Chișinău.

Telegraph amintiește în primul tur al alegerilor din 20 mai, Andrei Năstase a acumulat 32% din voturi, iar Ion Ceban 40%. Turul doi al alegerilor pentru funcția de primar de Chișinău va avea loc pe 3 iunie. Funcția a rămas vacantă după ce fostul primar liberal, Dorin Chirtoacă și-a dat demisia.

loading...

Comments are closed.