Social

Nata Albot îi acuză pe oaspeții ultimului ei festival că ar fi niște HOȚI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nata Albot a scris pe pagina sa de Facebook, că în urma ultimului său festival, foarte multe lucruri care au fost puse pentru confortul participanților au dispărut pur și simplu. Organizatoarea festivalului a învinuit de furt pe mai multe persoane care au gândit că păturile, un hamac și alte lucruri din decor au fost puse pentru ca să fie luate acasă.

Albot a spus că mulți din moldoveni încă nu se pot civiliza și nu sunt în stare să înțeleagă că nu e bine să pună mâna pe ceea ce nu este a lor. Aceasta spune că mulți când văd un lucru nesupravegheat, se gândesc că n-ar strica la gospodărie și îl pun în geantă sau portbagaj.

Organizatoarea festivalului Hodina, a menționat că a avut plapume verzi de la Uzina de ciment Lafarge (care printre altele este suspectată că a făcut lobby pentru legea privind deșeurile, pentru a obține o nouă licență de a arde pneurile de cauciuc), iar din sute au rămas doar 60 de bucăți. „Un nene ieșea de la festival cu nepotul, înfășurat într-o plapumă. Zicea că a înghețat băiețelul. Cei din securitate au zis că nu e grav, pot să o păstreze. Dar au rugat să-i verifice geanta. Avea în ea încă 5 plapume.” scrie Albot pe Facebook.

Pe lângă pături,Nata Albot se plânge că hoții au mai furat și un hamac, un beanbag, o masă, câteva perne din decor dar chiar și indicatoarele de traseu spre parcare.

Nata Albot spune că e firesc ca de la astfel de evenimente să mai dispară lucruri, dar nu este bine să tolerăm hoția, nici cea măruntă și nici cea în proporții. Aceasta spune că nu e ok să dăm din umeri și să spunem că „asta e, Asta e Moldova. „

loading...

Comments are closed.