Social

Natalia Cheptene: “E femeie la volan, deci – proastă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea TV, Natalia Cheptene, din cauza mai multor circumstanțe, a provocat o situație de risc, încălcând flagrant regulamentul circulației rutiere. Astfel, aceasta ar putea fi sancţionată cu o amendă de până la 750 de lei și  cu aplicarea a 3 puncte de penalizare. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare fiind prezentate publicului larg de către cei de la StopHam Moldova.

Evident că e o încălcare și, asupra acestui lucru se vor expune organele competente, care, de altfel, s-au autosesizat. Ce ne-a plăcut în toată această situație creată, pentru că din orice trebuie să înveți ceva, este atitudinea Nataliei: A recunoscut că a greșit și că a încălcat regulamentul circulației rutiere.Și-a cerut scuze față de toți actorii implicați în trafic la acel moment cât și de pieton.

Din câte am reușit să analizăm comentariile survenite la postare, sperăm că nu dăm greș, prezentatoarea TV nu a fost etichetată, respectiv și-a asumat fapta triplu prin recunoașterea greșelii în public. Mai mult decât atât, câtă putere și atitudine se poate găsi într-o femeie firavă și extrem de sensibilă?! Vă zicem noi – cu carul … .

S-au iscat mai multe certuri și comentarii negative, pe alocuri sexiste și licențioase, iar Natalia a știut, așa cum doar ea poate  –  elegant, să răspundă. Privim video, analizăm și tragem concluzii. Aveți grijă în trafic!

Titlul articolului e rupt din contextul unui comentariu adresat unui bărbat .. Încă un motiv să privim video și să analizăm:)

loading...

Comments are closed.