Natalia Gavrilița a plecat la înmormântarea fostului premier japonez, apoi va avea o întrevedere cu actualul șef al Executivului Japonei

În perioada 26-28 septembrie curent, Natalia Gavrilița întreprinde o vizită la Tokyo, unde urmează să participe la funeraliile de stat ale fostului premier, Shinzo Abe.

De asemenea, agenda ei include întrevederea bilaterală cu omologul său japonez, Fumio Kishida. Oficialii vor face o retrospectivă a relaţiilor de colaborare moldo-nipone şi vor puncta posibilităţile de intensificare a cooperării pe segmente de interes comun.

Totodată, șefa Executivului se va întâlni cu președintele Organizației Japoneze pentru Comerț Exterior (JETRO), Nabuhiko Sasaki, și cu președintele Agenţiei Internaţionale de Cooperare a Japoniei (JICA), Akihiko Tanaka.

Gavrilița va mai discuta cu Yoshio Sato, președintele Comisiei pentru Europa din cadrul Federației de afaceri din Japonia (Keidanren), dar și cu Sam Mogi, președintele Comisiei pentru relații externe în cadrul organizației Keizai Doyukai și managerul general al companiei „Kikkoman”.

Total
0
Shares
Total
0
Share