Natalia Parasca, lider politic, în vizită la nordul țării: În curând, „Renașterea” va fi prezentă în toate regiunile Republicii Moldova!

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, a avut astăzi o întâlnire cu organizațiile de partid din Bălți și regiunile de nord ale țării. În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre recenta vizită a conducerii partidului în Federația Rusă.

„Am vorbit despre recenta vizită a conducerii partidului în Federația Rusă. Contactele directe cu șefii instituțiilor federale, liderii fracțiunilor parlamentare și șefii comisiilor din Consiliul Federației ne oferă oportunități unice de normalizare a relațiilor moldo-ruse”, a declarat Parasca.

Președintele formațiunii a mai menționat că, în ciuda presiunilor și amenințărilor, numărul membrilor Partidului „Renaștere” continuă să crească rapid, datorită împărtășirii valorilor și idealurilor partidului de către majoritatea locuitorilor Moldovei.

„Am discutat și chestiuni interne ale partidului. În ciuda presiunilor și amenințărilor fără precedent, numărul membrilor Partidului ”Renaștere” crește rapid, deoarece valorile și idealurile noastre sunt împărtășite de majoritatea locuitorilor Moldovei. În curând, „Renașterea” va fi prezentă în toate regiunile Republicii Moldova!”, a conchis Parasca.

Partidul „Renaștere” este un partid politic de stânga din Republica Moldova, fondat în 2011. Partidul promovează valorile socialiste, creștine și tradiționale. Partidul „Renaștere” are ca scop construirea unei Moldove prospere și independente, cu o societate justă și echitabilă.

Total
0
Shares
Total
0
Share