Natalia Parasca, președintele Partidului ”Renaștere”, a preluat conducerea Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale din cadrul CMC

Natalia Parasca, președintele Partidului ”Renaștere”, a preluat conducerea Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale din cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Despre acest lucru a anunțat formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă, scrie sinteza.org

Comisia juridică, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale reprezintă o componentă importantă a legislativului municipal, având competențe extinse în monitorizarea și orientarea deciziilor cu privire la diverse aspecte legale și administrative ce vizează buna funcționare a capitalei. Prin preluarea acestei funcții, Natalia Parasca nu numai că își consolidează influența în cadrul Consiliului Municipal Chișinău, dar și își asumă o responsabilitate majoră în gestionarea problemelor curente ale orașului. De asemenea, odată cu preluarea aceste funcții, se consolidează poziția Partidului ”Renaștere” în cadrul instituțiilor municipale.

În comunicatul de presă, formațiunea notează că în contextul în care orașul necesită soluționarea urgentă a multor probleme, inclusiv cele legate de infrastructură, gestionarea resurselor publice și îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii săi, președinția Nataliei Parasca este foarte importantă.

Partidul ”Renaștere” și-a reiterat angajamentul față de cetățenii Chișinăului, declarând că este pregătit să apere și să promoveze interesele acestora sub conducerea fermă a președintei lor. Prin colaborarea constructivă și soluționarea problemelor, consilierii municipali sunt hotărâți să lucreze împreună în beneficiul societății, sub îndrumarea Nataliei Parasca.

Prin urmare, preluarea președinției Comisiei juridice, pentru ordine publică și activitatea administrației publice locale de către Natalia Parasca marchează un nou început pentru Chișinău și se așteaptă că prioritățile cetățenilor vor fi în centrul atenției și că se vor face progrese semnificative în abordarea problemelor urgente ale orașului.

”Natalia Parasca, președintele Partidului ”Renaștere”, a preluat conducerea Comisiei juridice, pentru ordine publică si activitatea administrației publice locale din cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Aceasta este principala comisie care supraveghează toate deciziile organului legislativ al capitalei noastre. S-au acumulat multe probleme și, odată ce toate comisiile au fost aprobate și ordonate, este timpul să începem să le soluționăm imediat. Sarcina principală a consilierilor municipali este de a lucra împreună în beneficiul cetățenilor. Partidul ”Renaștere” este gata să apere interesele chișinăuienilor în frunte cu președinta sa, Natalia Parasca”, se arată în comunicatul Partidului ”Renaștere”.

Total
0
Shares
Total
0
Share