Nataliei Codreanu este noul președinte al FinComBank

O dată cu cea de-a 31-a aniversare a băncii, FinComBank S.A. începe o nouă etapă sub conducerea Nataliei Codreanu, noul președinte al Comitetului de Conducere a Băncii.

Natalia Codreanu aduce cu ea o experiență de 23 de ani în sectorul financiar-bancar. Și-a început cariera în anul 2001 alături de FinComBank, iar în anul 2013 s-a alăturat echipei de Top Management a BCR Chișinău în funcție de Director Executiv, unde a fost responsabilă de creşterea şi dezvoltarea businessului, fiind implicată în diverse arii de activitate a băncii.

“FinComBank S.A. va promova consecvent şi pragmatic experienţa internaţională în domeniu, va contribui la consolidarea sustenabilităţii financiare şi va deveni un catalizator al reformelor necesare economiei. Banca va contribui la creşterea culturii antreprenoriale, prosperităţii oamenilor şi incluziunii financiare”, a subliniat Natalia Codreanu, președintele Comitetului de Conducere a Băncii.

“Suntem încrezători, că sub conducerea Nataliei Codreanu, FinComBank va înregistra progrese semnificative în iniţiativele strategice și își va reafirma angajamentul față de excelență și încredere în serviciile Băncii”, este scris în comunicatul instituției financiare.

Total
0
Shares
Total
0
Share