Naționala de rugby a Moldovei a câștigat meciul de ieri, de pe stadionul Dinamo din Chișinău, împotriva reprezentativei Bulgariei

 

Pe stadionul “Dinamo” din Chișinău, “haiducii” nu au avut milă de rivalii din Bulgaria și au înscris opt eseuri. Printre marcatori au fost Cristian Cebotari, Dorin Boțan, Igor Mișin, dar și Ion Copîtov, care a bifat o dublă. Au fost și patru transformări, toate realizate de Adrian Adam, iar la final, tabela de scor a indicat rezultatul categoric de 48 la 6, informează TVR Moldova.

VEACESLAV TITICA, antrenor, naționala de rugby a Republicii Moldova: “Ne-am așteptat la un meci mai dificil. Nu m-am așteptat la un asemenea scor. Vreau să-i felicit din suflet pe băieți și să le mulțumesc pentru efortul depus, dar și pentru rezultatul adus țării noastre.”

La această prestație convingătoare, băieții antrenați de Veaceslav Titica s-au bucurat de susținerea înflăcărată a fanilor. Vocile microbiștilor s-au auzit pe tot parcursul meciului, iar după fluierul final, jucătorii au primit ropote de aplauze.

ADRIAN ADAM, jucător, naționala de rugby a Republicii Moldova: “Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm în fața publicului nostru. Pe această cale vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținerea acordată și sunt extrem de bucuros.”

IGOR MIȘIN, căpitan, naționala de rugby a Republicii Moldova: “Am făcut o figură frumoasă. Mai departe vom merge cu moralul ridicat pentru a ne pregăti de meciul cu Luxemburg.”

Partida cu Luxemburg este una extrem de importantă. Dacă și atunci victoria va fi de partea “haiducilor”, echipa antrenată de Veaceslav Titica va promova în Divizia Trophy, al doilea eșalon valoric european.

ANATOL CURECHI, antrenor, naționala de rugby a Republicii Moldova: “Naționala din Luxemburg are legitimați mulți jucători francezi în lot. Suntem la un pas distanță de o recalificare istorică. De aceea, vom pregăti pragmatic acest meci.”

Partida dintre naționala de rugby a Republicii Moldova și selecționata din Luxemburg este programat pentru 25 mai. Meciul se va disputa în deplasare.

Total
0
Shares
Total
0
Share