Alte știri

NATO a donat 25 000 de combinezoane de protecție Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O donație care include 25 000 de combinezoane de protecție de unică folosință, de model Tyvek 600+, în valoare de 302 250 dolari SUA a fost oferită Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, din partea NATO.

„Apreciem gestul de solidaritate și aducem sincere mulțumiri Organizației Tratatului Atlanticului de Nord pentru sprijinul acordat sistemului de sănătate. Acest suport sub formă de echipamentele de protecție,  oferit ca răspuns la situația pandemică din Republica Moldova va contribui esențial la protecția lucrătorilor medicali și la acordarea asistenței medicale copiilor, care sunt viitorul acestei țări”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc.

„NATO se solidarizează cu Republica Moldova în contextul situației epidemiologice actuale. Ne face plăcere să prezentăm această donație din partea NATO pentru Republica Moldova, pentru a ajuta la întărirea efortului țării în lupta cu COVID-19”, a menționat Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Lituaniei în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas.

loading...

Comments are closed.