Externe

Neo revine pe ecrane: Keanu Reeves și-a confirmat participarea la a patra parte a filmului „The Matrix”

Pinterest LinkedIn Tumblr

„The Matrix 4” – să fie! Studio Warner Bros. și-a anunțat planurile de a începe filmarea la a patra parte a francizei în 2020. Regizorul și unul dintre scenariștii filmului va fi Lana Wachowski. Dar cel mai important e că Neo și Trinity se vor întoarce la noi în interpretarea acelorași actori, Keanu Reeves și Carey Ann Moss.

Nu este nimic mai interesant pentru noi decât să intrăm din nou în Matrix cu Lana„, a declarat Toby Emmerich, directorul Warner Bros. Studios. „Lana este un adevărat vizionar, un regizor neobișnuit și creativ.” Reamintim că Lana și Lilly Wachowski (Andy și Larry înainte de realocarea de gen) sunt creatorii trilogiei originale Matrix, relatează www.dailymail.co.uk.

Они снова будут вместе! Warner Bros, МАТРИЦА 4, вачовски, киану ривз, матрица, новости кино, продолжение фильма, хорошая новость

Studioul Warner Bros. nu a specificat dacă noul film va fi o continuare directă a părților anterioare sau un fel de ramură și expansiune a universului Matrix. Data lansării nu a fost încă anunțată.

Trilogia a început în 1999 cu lansarea primului Matrix, urmată de Matrix: Reset în mai 2003 și Matrix: Revolution în noiembrie 2003. Fantezia sumbră a tablourilor a fost umplută cu un amestec de filosofie pseudo-estică și mitologie occidentală, scene de luptă captivante și multe efecte speciale.

Нео возвращается: Киану Ривз подтвердил своё участие в четвертой "Матрице" Warner Bros, МАТРИЦА 4, вачовски, киану ривз, матрица, новости кино, продолжение фильма, хорошая новость

„Multe dintre ideile despre realitatea noastră pe care Lilly și cu mine le-am explorat acum 20 de ani au devenit și mai relevante”, spune Lana Wachowski.

Încă nu se știe dacă Lawrence Fishburne, care l-a interpretat pe Morpheus, va participa la noul proiect. Potrivit lui Variety, un actor mai tânăr poate juca acest rol.

loading...

Comments are closed.