Alte știri

Neymar a explicat de ce se consideră cel mai bun fotbalist din lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

Brazilianul Neymar (26 de ani) se pregătește să debuteze la Cupa Mondială 2018, eveniment care va avea loc duminică, 17 iunie, de la ora 21.00 , împotriva Elveției. Între timp, sudamericanul a explicat de ce se consideră cel mai bun fotbalist din lume.

Într-un interviu acordat joi canalului de YouTube “Desimpedidos”, Neymar a vorbit despre actuala națională a Braziliei, despre cel mai imporant obiectiv al acestui an și despre propria valoare. “Actuala națională a Braziliei este mai bine pregătită decât cea din urmă cu patru ani”, a declarat atacantul lui PSG, scrie Libertatea.

Jucătorul brazilian a recunoscut că dorește să câștige trofeul acordat celui mai bun fotbalist din lume, drept pentru care trebuie să câștige Cupa Mondială: “Anul acesta, Cupa Mondială este mai importantă decât Liga Campionilor”.

Cum era de așteptat, Neymar a fost întrebat și cine este cel mai bun fotbalist din lume la ora actuală. “Doi sunt astăzi deasupra tuturor: Cristiano Ronaldo și Messi. Cu toate acestea, eu sunt cel mai bun fotbalist din lume. De ce? Pentru că cei doi sunt altă din altă lume”, a declarat, zâmbind, marea vedetă a Braziliei.

loading...

Comments are closed.