Politic

Nicolae Ciubuc: 11 localități din raionul Hâncesti, situate în lunca Prutului, vor fi asigurate cu apă potabilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

11 localități din raionul Hâncesti, situate în lunca Prutului vor fi asigurate cu apă potabilă. Banii vor fi oferiți de Guvern din Fondul Ecologic Național. Circa 26 milioane de lei au fost alocați, până în prezent, din totalul de 73 de milioane de lei. Despre acest lucru a anunțat astăzi ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicoale Ciubuc.

În perioada imediat următoare vor fi alocate sursele financiare necesare pentru finalizarea proiectului. „Îmi asum responsabilitatea să urmăresc personal fiecare proiect finanțat din fondurile naționale gestionate de minister. Îmi doresc să aducem oamenilor apa potabila mai aproape de casa fiecăruia”, a declarat Nicolae Ciubuc.

Amintim că recent liderul PDM Vlad Plahotniuc a anunțat că în ultimii doi ani Guvernul Filip a conectat la apă și canalizare peste 100 de mii de cetățeni din localitățile Republicii Moldova. Mai mult, Plahotniuc a promis că în 2019 vor fi conectați la apeduct alți peste 100 de mii de oameni. Acestea sunt exemple de acțiuni concrete ale unui partid Pro Moldova, care vrea să evite dezbaterile geopolitice ce nu aduc nici un beneficiu real cetățenilor, susțin cei din PDM.

Nicolae Ciubuc: 11 localități din raionul Hâncesti, situate în lunca Prutului, vor fi asigurate cu apă potabilă, ministerul Agriculturii, guvernul filip, pdm, partidul democrat din moldova, integrare europeana, reforme 2018

loading...

Comments are closed.