NISPORENI // Copilă de 7 ani, salvată de tată din mâinile unui pedofil

O fetiță de 7 ani a fost salvată de tatăl său din casa unui bărbat în stare de ebrietate, care ar fi încercat să o abuzeze sexual. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, într-o localitate din raionul Nisporeni. Potrivit datelor preliminare, fetița împreună cu fratele său mai mic se jucau în stradă când au văzut un bărbat în stare de ebrietate care a căzut jos, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md

Cei doi copii l-ar fi ajutat pe bărbat să se ridice de jos și l-au condus până acasă, unde individul l-a fugărit pe băiatul de 5 anișori, iar pe fetiță a încuiat-o în casa sa.

Băiatul speriat i-a povestit tatălui său despre cele întâmplate, iar ultimul a fugit ca să-și salveze fiica din mâinile individului.

După ce a tras de ușă și a văzut că este încuiată, dânsul a spart geamul și a dat buzna în casă, unde și-a găsit fiica dezbrăcată și învelită într-o plapumă.

Tatăl fetei l-a luat la pumni pe bărbatul în vârstă de 63 de ani, după care a sesizat poliția despre acest caz.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, iar pe bărbatul de 63 de ani l-au reținut pentru 72 de ore.

Citește și: Pacificatorii ruși se arată pregătiți să intervină în cazul unor conflicte la secțiile de vot din zona de securitate

Total
0
Shares
Total
0
Share