Noi detalii despre tragicul accident de la Sîngerei. Tânăra decedată era șofer de 4 luni

Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în apropiere de localitatea Copăceni, din raionul Sîngerei, soldat cu decesul unei tinere și rănirea altor doi tineri, după ce un BMW s-a izbit cu viteză într-un copac. Șoferița, Mihaela Țîbuleac, în vârstă de 19 ani acum patru luni își luase permisul de conducere, iar în mașină se afla și fratele său, transmite Telegraph.md, cu referire la Newsmaker.md

Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a comunicat că toate trei persoane care se aflau în BMW sunt originare din localitatea Borosenii Noi, din raionul Rîșcani, iar la volanul BMW-ului se afla tânăra de 19 ani care a murit în urma impactului.

Reprezentantul IP Sîngerei a comunicat că tânăra nu avea la ea permisul de conducere, însă era șofer începător și își luase permisul de conducere acum patru luni. Cei doi pasageri care se aflau în automobil, s-au dovedit a fi doi tineri de 25 și respectiv 29 de ani.

Primarul localității din care sunt originare cele trei victime, Eugeniu Rîbac, a spus că automobilul aparține unuia dintre cei doi pasageri, iar unul dintre ei ar fi chiar fratele tinere decedate.

Acesta a mai precizat că cei doi ar fi adus-o pe tânără de la Chișinău.

Surse apropiate anchetei, au comunicat că BMW-ul aparținea tânărului în vârstă de 25 de ani.

Totodată, colegii tinerei de la instituția de învățământ în care își făcea studiile, au inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru a oferi un ajutor familiei.

Amintim că după ce BMW-ul s-a izbit în copac, tânăra a murit pe loc, iar cei doi pasageri au fost transportați la spital. Unul dintre cei doi se află în comă.

Citește și: FOTO // Bărbatul din imagine este căutat de rude și poliție

Total
0
Shares
Total
0
Share