Alte știri

Noi sechestre, în valoare de 18 milioane de lei, aplicate de ARBI. Printre acestea sunt acţiuni, capitaluri sociale, numerar, construcţii şi terenuri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul CNA anunţă că a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 18 milioane de lei, pe parcursul săptămânii precedente. Este vorba despre bunuri de provenienţă ilicită care au fost indisponibilizate în cadrul a cinci cauze penale, pornite pe fapte de corupere pasivă şi activă, excrocherie, trafic de influenţă şi exces de putere.

Astfel, în cadrul investigaţiilor financiare paralele, ARBI a aplicat sechestre pe acţiuni în valoare de 820 de mii de lei, 2 capitaluri sociale în valoare de 125 de mii de lei, o construcţie locativă, evaluată la preţul de 1 milion 420 de mii de lei, 15 construcţii nelocative, estimate la peste 6 milioane de lei, 8 încăperi nelocative de 5 milioane 594 de mii de lei, 7 terenuri pentru construcţii şi unul agricol de peste 3 milioane de lei şi 1 milion 371 de mii de lei în numerar. Suma totală a bunurilor indisponibilizate depăşeşte 18 milioane de lei.

 

loading...

Comments are closed.