Alte știri

Nou ajutor din China: Medicii au primit o mie de costume de protecție și 15 mii de măști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chinezii ne sar din nou în ajutor. Una dintre cele mai cunoscute companii de telecomunicații din China, Huawei, le-a donat medicilor din Moldova o mie de costume de protecție și 15 mii de măști.

Lotul de echipamente a fost oferit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, iar la eveniment a participat și ambasadorul Republicii Populare Chineze, Zang Yinghong.

„Aceste materiale medicale vor oferi o garanție puternică personalului medical care luptă împotriva epidemiei.”, a declarat Ambasadorul.

”Din perspectiva noastră, ca și companie locală vestită, considerăm că, în aceste vremuri grele, este foarte important să dăm dovadă de unitate, pentru a trece cu succes prin această pandemie.”, a spus Zhang Fan, Director Huawei Technologies în Moldova.

Boris Golovin, șeful Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, și-a exprimat recunoștința față de gestul făcut de compania chineză și a declarat că acest lot de echipamente medicale a venit într-un moment oportun. Cele o mie de costume de protecție și 15 mii de măști vor fi repartizate către toate stațiile de urgență din țară în următoarele zile.

loading...

Comments are closed.