Noua conducere a început epurările la Poșta Moldovei: Oamenii sunt presați să demisioneze din funcții!

Noua conducere a început epurările la Poșta Moldovei, Oamenii sunt presați să demisioneze, alianta acum psrm, dodon maia sandu, serghei nastas posta moldovei, 

După ce directorul de la Poșta Moldovei, Serghei Năstas, a demisionat din funcție, conducerea interimară a fost preluată de vicedirectorul Ruslan Chitoroagă. Acesta este acuzat de către unii angajați că sunt presați să plece de la posturile de muncă.

Din informațiile pe care le-am primit, în urma presiunilor din partea lui Chitoroagă, direcția markenting din cadrul Poștei Moldovei a fost complet demoralizată. Ca urmare șefa direcției, Elena Ganciucova, și-a depus demisia imediat.

Sursele spun că și altor angajații ai întreprinderii de stat la fel li se transmit mesaje prin persoane loiale lui Ruslan Chitoroagă, ca aceștia să elibereze funcțiile. Este vorba atât de șefi de secții, dar și de alți angajați de la Poșta Moldovei.

La moment nu este clar dacă Chitoroacă acționează samovolnic, sau la rândul său primește indicații din partea celor din guvern / parlament. Așteptăm reacții din partea celor vizați.

Ruslan Chitoroagă

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share