Politic

Noua șefă de la Justiție i-a felicitat pe administratorii și lichidatorii autorizați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia Zilei profesionale a administratorului autorizat, Veronica Mihailov-Moraru, noua șefă de la Justiție, a transmis un mesaj de felicitare tuturor administratorilor și lichidatorilor de companii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”La data de 17 februarie, anual, celebrăm munca și eforturile administratorilor autorizați ca o componentă indispensabilă a sistemului justiției.

Cu acest prilej, vă adresez sincere urări de sănătate, bunăstare și împlinire personală, iar în activitatea profesională să dați dovadă de imparțialitate, diligență, integritate și obiectivitate pentru a realiza sarcinile funcționale.

Activitățile profesionale care vă revin în domeniul insolvabilității necesită o abordare profesionistă și un grad înalt de responsabilitate. În acest sens, vin cu un gând de încurajare pentru toți specialiștii care au îmbrățișat profesia de administrator autorizat. Vă îndemn să vă desfășurați atribuțiile de serviciu în strictă conformitate cu prevederile legale și să fiți imparțiali în raport cu toți participanții la procesele de insolvabilitate, indiferent de împrejurări.

Provocările și situațiile de criză sunt fenomene care se întâlnesc în activitatea fiecărui profesionist. Am convingerea, că în rândul administratorilor autorizați se regăsesc profesioniști care au capacitatea să depășească toate impedimentele și să cultive încrederea și respectul cetățenilor pentru munca pe care o depun”, a transmis Mihailov-Moraru.

loading...

Comments are closed.