Noul director executiv al Î.S “Administrația de Stat a Drumurilor” a fost prezentat echipei

Astăzi, directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan, l-a prezentat colectivului pe noul director executiv al întreprinderii, Nicolai MÎNDRA.

Sergiu Bejan și-a exprimat încrederea față de calitățile profesionale și experiența noului director executiv, accentuând importanța de avea alături o structură de conducere executivă operațională, care să pună umărul la consolidarea activităților întreprinderii și realizarea obiectivelor strategice în ramura infrastucturii rutiere.

La rândul său, Nicolai Mîndra a menționat că își propune printre priorități dezvoltarea unui management eficient în cadrul instituției și va acorda o atenție sporită digitalizării proceselor pentru realizarea cu succes a proiectelor în domeniu.

Noul director executiv a absolvit Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Urbanism și Arhitectură, specialitatea Căi Ferate Drumuri și Poduri.

Pe parcursul a peste 10 ani a activat în calitate de expert în inginerie civilă, consultant superior al Departamentului de dezvoltare a drumurilor în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor, manager de proiecte și specialist în procurări Washington, SUA, dar și în calitate de șef Serviciul Managementul Ingineresc al Î.S ,,Administrația de Stat a Drumurilor”.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share