Noul ministru al Afacerilor Externe a avut o întrevedere cu Ambasadorul României

Mihai Popșoi, noul ministru a Afacerilor Externe, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu.

“România va sprijini Republica Moldova în procesul său de transformare europeană. Asigurarea am primit-o din partea Ambasadorului României în Republica Moldova Cristian-Leon Țurcanu, în cadrul primei întrevederi oficiale, pe care am avut-o astăzi, la Ministerul Afacerilor Externe.

Am mulțumit domnului ambasador pentru faptul că România a fost întotdeauna un partener de încredere pentru Republica Moldova și ne susține ori de câte ori este nevoie.

În cadrul întâlnirii, am discutat și despre vizita de lucru pe care urmează să o efectuez la București, pe data de 5-6 februarie curent, la invitația ministrului afacerilor externe a României, Luminița Odobescu”, a declarat Popșoi.

Amintim că Nicu Popescu a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, iar în locul acestuia a fost numit Mihai Popșoi în calitate de ministru al Afacerilor Externe, iar Cristina Gherasimov va prelua domeniul Integrării Europene și va deține inclusiv funcția de negociator al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Total
0
Shares
Total
0
Share