Politic

Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a fost învestit și prezentat colectivului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a fost învestit, astăzi, în funcție.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Imediat după ceremonia de învestire și depunere a jurământului solemn, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a fost prezentat colectivului. Noul șef al MMPS a mulțumit prim-ministrei pentru încrederea acordată și a menționat că instituția are toate precondițiile ca să-și îndeplinească cu succes activitatea și prioritățile setate.

Alexei Buzu este specialist în managementul politicilor publice și al organizațiilor nonprofit și director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Pe parcursul activității sale, a oferit suport mai multor ministere în procesul de elaborare a politicilor publice sectoriale, a participat la inițiative de consolidare a proceselor de management al rezultatelor, aplicarea sistemelor de măsurare a performanțelor, promovarea bunei guvernări și a egalității de gen. De asemenea, a fost consultant și lider de echipă pentru mai multe organizații internaționale în domenii precum piața muncii, dezvoltare economică, asistență socială, demografie, migrație, educație, sănătate, apă și sanitație.

Amintim că, în contextul cenzurii instituite de PAS, telegraph.md nu publică știri despre Maia Sandu, Natalia Gavrilița, Igor Grosu, Sergiu Litvinenco, Olesea Stamate și alți deputați sau reprezentați ai PAS.

loading...

Comments are closed.