VIDEO // Trebuie să scăpăm de PAS și de Maia Sandu, dar sigur nu trebuie să-l întoarcem pe Dodon, spune Renato Usatîi

Colaj: stiri.md

Trebuie să scăpăm de PAS și de Maia Sandu, dar sigur nu trebuie să-l întoarcem pe Dodon. Declarația a fost făcută de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Este adevărat, oamenii au obosit tare de actuala guvernare. Nu e vorba doar de electoratul opoziției, ci chiar și cei care au susținut, iar unii încă mai susțin PAS. Cu toate acestea, nu trebuie să prostim oamenii. Dodon unora le spune că mai bun decât el nu există și aceasta ar arăta sondajele, altora le spune că nu este cu rușii, iar la televiziune vorbește cu totul altceva – că nu are ambiții prezidențiale și că va susține un candidat neutru. Nu poți duce mereu întreaga lume în eroare. Termină cu aceste minciuni! În timp ce Dodon cu Sandu umblă pe la diferite cancelarii străine, în Moldova trebuie să decidă doar poporul”, a declarat Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”.

Recent, Usatîi a declarat că Igor Dodon ar încerca să-și „vândă” participarea la alegerile prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor, dar pe toți îi convinge că acționează în interesul lor.

Usatîi a dat citire unor informații din rapoarte secrete, în care se precizează că Igor Dodon își coordonează acțiunile cu Stela Jantuan, consilier politic al Maiei Sandu. Usatîi mai spune că Igor Dodon crede că ar putea repeta figura din anul 2019, ”când l-a înșelat pe Plahotniuc și a mers la coaliție cu PAS. Numai că acum pentru el totul poate să se termine mult mai repede și mult mai fierbinte. Ca de Thanksgiving Day”.

„În țară s-a creat o situație gravă, când cei de peste hotare decid cine să ne conducă. Dreapta, cu Occidentul, iar stânga, cu Moscova. Doar noi cu Moldova!”, spune Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share