Politic

Noul șef al IGP a fost prezentat efectivului

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 19 noiembrie 2019, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri a fost aprobată Hotărârea de numire a șefului Inspectoratului General al Poliției. Totodată, Executivul a aprobat și cererea de demisie a lui Gheorghe Balan, care a fost numit șef interimar al IGP la prima ședința ad-hoc a Guvernului Maia Sandu.

Astfel, în cadrul unei ședințe cu efectivul IGP, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, l-a prezentat pe noul conducător al Poliției Naționale, generalul de justiție, Vadim Cojocaru.

Ministrul Pavel Voicu a adresat felicitări noului șef și i-a urat succes în activitate și o colaborare fructuoasă pentru obținerea rezultatelor pe care le așteaptă cetățenii.

Totodată, a fost prezentată Mariana Grama, care a fost desemnată Secretar de Stat al MAI în domeniul managementului situațiilor de urgență și rezervelor materiale.

Menționăm că, Vadim Cojocaru în perioada carierei sale a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ocupând diferite funcții ale corpului de execuție și de comandă.

loading...

Comments are closed.