Alte știri

Nu ai dat BAC-ul? Nu dispera… TOP 10 vedete fără studii care au ajuns oameni de succes!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Multe dintre vedetele de la Hollywood au renuntat de la varste fragede la scoala, alegand sa-si dedice tot timpul carierei alese. Iata despre cine este vorba!

1.Tom Cruise
Tom Cruise avea in plan sa devina preot, dar a hotarat sa renunte la liceu atunci cand si-a dat seama ca adevarata sa menire este actoria.
 
2. Jim Carrey
Nu a renuntat la scoala pentru a-si urma visul de a deveni actor, ci a fost nevoit sa o faca pentru a-si lua un job, astfel incat sa isi poata sustine familia din punct de vedere financiar.
 
3. Al Pacino
Celebrul actor a urmat cursurile High School of Performing Arts din New York si avea probleme la mai toate materiile, in afara de limba engleza. Atunci cand a realizat ca tot ce isi doreste este sa devina actor, a renuntat la scoala si si-a urmat visul.
 
4. Gisele Bundchen
Dupa ce a fost descoperita in timp ce se plimba printr-un mall din Sao Paolo (Brazilia), Gisele a renuntat la scoala pe cand avea doar 14 ani pentru a urma cariera de model. Conform Forbes, in anul 2018, Gisele Bundchen a fost pe locul 5 in topul celor mai bine platite modele din lume.
 
5. Cameron Diaz
A renuntat la liceu pe vremea cand avea doar 16 ani, moment in care si-a inceput cariera de model. Nu a durat mult pana cand i s-a oferit un rol, iar in scurt timp a devenit una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood.
 
6. Leonardo DiCaprio
La varsta de 16 ani, Leonardo DiCaprio a hotarat sa renunte la liceu si a inceput sa studieze gratuit actoria la o scoala locala.
 
7. Jay-Z
Celebrul rapper s-a plimbat prin mai multe licee din Brooklyn si New Jersey pana cand s-a hotarat sa renunte de tot la studii. In prezent, este pe locul 5 in topul celor mai bogate celebritati din America, avand o avere de 900 de milioane de dolari.
 
8. Rihanna
Artista avea doar 16 ani in momentul in care a semnat un contract cu casa de discuri Def Jam si a parasit liceul pentru a se dedica lumii artistice. De atunci si pana in prezent, a lansat nenumarate hituri si a construit un adevarat imperiu in domeniile moda si frumusete.
 
9. Keanu Reeves
Actorul a renuntat la liceu pentru ca simtea ca locul lui nu este acolo. Avea adesea conflicte atat cu profesorii, cat si cu directorul liceului, iar asta se datora, spune el, faptului ca punea intotdeauna prea multe intrebari si nu se multumea cu raspunsuri formale.
 
10. Robert Downey Jr.
A renuntat la scoala dupa doar un an in care a studiat la Liceul din Santa Monica. Tatal sau i-a dat atunci un ultimatum. Fie mergea la scoala in fiecare zi, fie renunta si isi gasea un loc de munca. Robert a ales cea de-a doua varianta si se pare ca, in cazul lui, a fost alegerea norocoasa.
loading...

Comments are closed.