Alte știri

Nu mai cedează în fața Maiei Sandu la alegerile prezidențiale? Năstase: „Eu reprezint un singur partid – Platforma DA”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful PPDA, Andrei Năstase, se pare că nu mai este dispus să cedeze din nou în fața Maiei Sandu, precum a făcut în anul 2016, în cadrul alegerilor prezidențiale. Într-un interviu pentru Adevărul, Năstase a declarat că reprezintă un singur partid, Platforma DA.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„E prematur în momentul de faţă (dacă va candida sau o va sprijini pe Maia Sandu n.r.). Eu reprezint un partid, Platforma „DA”, care în 2016 a făcut un gest fără precedent în R. Moldova – a susţinut un candidat comun la prezidenţiale, pe doamna Maia Sandu. În momentul de faţă, preocupările mele personale sunt pentru construcţia de partid, pentru consolidarea structurilor teritoriale ale Platformei „DA”, pentru consolidarea parteneriatelor noastre interne şi externe, pentru atragerea oamenilor de calitate, de experţi, de profesionişti, oameni care ar putea să facă faţă de unii singuri unei guvernări. Mai e mult până la prezidenţiale”, a declarat acesta într-un interviu pentru Adevărul.

Amintim că în cazul alegerilor prezidențiale din 2016, practic pe ultima sută de metri, Andrei Năstase s-a retras în favoarea Maiei Sandu. După alegeri, mai mulți fruntași ai PPDA s-au supărat pe lidera PAS că a pierdut alegerile în fața lui Igor Dodon. Tot în acea perioadă, într-o discuție privată cu Slusari, Năstase declara că Maia Sandu ar face jocul lui Plahotniuc.

Eu o să-i spun odată lu Maia dar deja public o să-i spun – Maia, da tu nu-ți pare că lucrezi mînă în mînă cu Plahotniuc?”, declara Năstase în 2016.

loading...

Comments are closed.