Politic

Nu știe stânga ce face dreapta! Năstase îl contrazice pe Țîcu și spune că nu a fost citat de organele de drept din Rusia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noi neînțelegeri între fruntașii blocului ACUM. De data aceasta, au venit cu versiuni diferite deputații din fracțiunea Platformei DA, Andrei Năstase și Octavian Țîcu. Unul spune că liderul PPDA a fost la Moscova, celălalt neagă acest lucru și îl învinuiește de lispă de informare pe colegul său.

Ieri, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, deputatul Octavian Țîcu a declarat că Andrei Năstase, președintele fracțiunii Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, se află în vizită la Moscova, unde ar fi citat în calitate de martor în dosarul lui Vlad Plahotniuc.

La rândul său, Andrei Năstase, fiind contactat de presă, a declarat că nu a fost citat de organele de drept din Rusia și nici nu a fost la Moscova. Acesta l-a învinuit pe colegul său de fracțiune de lipsă de informare, spunând că Octavian Țâcu probabil a confundat ceva.

Amintim că ieri, Andrei Năstase a lipsit de la activitățile organizate de blocul ACUM cu ocazia zilei de 9 mai. Maia Sandu a comunicat jurnaliștilor că colegul său se află peste hotare, evitând să ofere mai multe detalii.

Menționăm că în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Jurnal TV, ce aparține nașului său, președintele PPDA, Andrei Năstase a declarat că este invitat la Moscova. Bloggerul Corneliu Gandrabur a presupus că invitația a fost cu scopul de a-l convinge pe acesta să facă o alianță cu PSRM. Același lucru l-a confirmat și un alt blogger, Anatolie Chirilov scrie că această această întâlnire a fost plănuită din timp, iar terenul era încălzit deja de presa unionistă și cea de buzunar (auto-declarată independentă) spunând că Năstase s-a adresat de fapt rușilor cu scopul de a primi informație despre Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.