Numiri la Ministerul Finanțelor și Inspectoratul Control Financiar de Stat

Maia Savva a fost numită în funcția de secretar de stat, pe domeniul politicilor bugetare, în cadrul Ministerului Finanțelor. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Guvernului la propunerea ministrului Finanțelor, Petru Rotaru.

“Doamna Savva este licențiată în finanțe și deține un master în finanțe publice și fiscalitate. Are o activitate de 13 ani în sectorul public, dintre care 10 ani în auditul finanțelor publice. Credem că experiența și competențele dnei Savva vor contribui la fortificarea acestui domeniu gestionat de Ministerul Finanțelor”, a menționat dl Rotaru.

În același timp, Cristina Sîromeatnicov – Boian a fost numită în funcția de director adjunct al Inspectoratul Control Financiar de Stat din 29 mai 2024, reconfirmată în funcție în urma reorganizării Inspecției Financiare.

Dna Sîromeatnicov activează în cadrul instituției timp de 14 ani, este licențiată în finanțe, deține un master în audit, respectiv experiența în cauză va veni să fortifice și să consolideze activitatea Inspectoratului.

Total
0
Shares
Total
0
Share