Social

Nuntă de romi, cu grătare încinse în curtea unei şcoli, întreruptă de jandarmii români

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nuntă de romi a fost întreruptă miercuri, 8 august de jandarmi. Din cauza zgomotului infernal, o patrulă de jandarmi a intervenit pe strada Bucureşti nr.157 pentru a-i disciplina pe petrecăreţi. Nuntaşii îşi instalaseră grătarele cu mici în curtea unei şcoli.

În timp ce se afla în misiune de patrulare pe raza municipiului Călăraşi, militarii s -a autosesizat din cauza zgomotului produs de muzica de la o nuntă  organizată de o familie de etnie romă, pe  strada  Bucureşti nr.157. Conform Inspectoratului de Jandarmi, militarii au intervenit şi au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, transmite adevarul.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că nuntaşii, pe lângă faptul că tulburau ordinea publică, îşi instalaseră grătarele cu mici şi carne în curtea anexă a Şcolii Generale Nr.1 Carol I, drept pentru care le au fost întocmite două procese -verbale de contravenţie.

loading...

Comments are closed.